De Technologieco. van Shenzhenmarelon, Ltd.

BSCI-fabrikant voor elektronische products&accessories

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Marelon Technology Co.,Ltd. Kwaliteitscontrole

Certificaten
Van goede kwaliteit MAC-Luchtgeval voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij hebben meer dan 3 jaar samengewerkt. Wij genieten van de samenwerking met uw professionele en grote steun in kwaliteit en de dienst.

—— Janice

Marelon redde me heel wat tijd om het kopen te doen! En altijd gevend professionele suggesties, help me een partij in zaken! Dank!

—— Geroge

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

QC INLEIDING: Onze QC afdeling is samengesteld uit 3 QC ingenieurs en 5 QC medewerkers, met zich het uitbreiden van onze output, meer QC personeel zijn nodig. Wij leiden strikt internationale kwaliteitsnormen om de clie nts eisen te ontmoeten. 2600mah draagbare machtsbank

TESTENDE DETAILS: De inkomende materialen moeten strikt onderzoek overgaan alvorens wordt goedgekeurd, IQC-de controlebemonstering naar AQL op of om verwijst of niet goed te keuren. IPQC-de controles van thepowerbank giftand productieprocedures worden geleid. De resultaten worden geregistreerd voor toekomstige studie. FQC op het eindproduct, die naar CSP-normen verwijzen. Het definitieve testen wordt ook uitgevoerd. QA op alle te verschepen punten, verwijzend naar AQL.All-procedures beantwoordt aan ISO-9001:2008normen.

Certificaten
  • Shenzhen Marelon Technology Co.,Ltd.
Contactgegevens
Shenzhen Marelon Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Maggie Wu

Tel.: 86--13480189561

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)